Kefli's FotoPage by FCOK

By: Fans Connetion of Kefli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 27-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gambo dpd Mama

basikal bermotor kak leo punyer ..
kat booth FCOK ..
kat booth FCOK jugak ..
View all 21 photos...
huhu .. pecaya tak? kitorang upload gambo2 ni dr rumah Mama masa pendaftaran #3 pada 27 Ogos .. thanks Mama ..

saper2 yg nak contribute gambo tu, send lah ke kefli_af@yahoo.com ..

ingat, title kena bubuh "nak contribute gambo utk FCOK .."


Tuesday, 23-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sekitar Karnival AF d Stadium Malawati

Meja pendaftaran @ Karnival
"Maskot" Kefli FC @ Karnival
Praaap!!
View all 9 photos...
thanks to Kak Aidid yg share d photos .. kalu saper2 yg ada ambik gambar jugak masa tu, n nak share, hantar kan ke kefli_af@yahoo.com ..

please bubuh "subject: photos Karnival AF 2005" ..


Monday, 22-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sekitar pendaftaran member Kefli FC

 
 
 
View all 16 photos...
===================================
Date/Time : Sat 13 August ; from 2pm to 7pm
Venue : SRI AYU APARTMENT - Block 52
Address : Taman Setiawangsa, KL
===================================

Petikan dpd post Kak Leo

---------------------------------------------------------------------------
1) Pendaftaran di Tmn Setiawangsa on 13/8/05 jam 2pm - 7pm
---------------------------------------------------------------------------
=> 2.30pm : akak sampai lokasi ( bawah carpark roof ). Mama
dah siap duduk kat meja menunggu. Eliza Fc pun ade..*tgh survey
ke?...hee ehhhee*....akak bawak basikal bermotor..sesiapa yg gi karnival ari tu mesti tau amende basikal bermotor tu....

=>2.30pm - 4pm : bersembang2 sambil wat pendaftaran....by this time, dah ramai gak yg datang...ramai sgt x de la...mungkin dlm 20 people....akak, kak aidid ( sampai lmbt sbb button lmbt siap ) & mama sibuk melayan sms dr fans yg x leh dtg...samaada tgh exam, jerebu, jauh......semua menunggu dgn suspennyer biler diannouncekan yg KEFLI akan dtg!....mula2 family kefli sampai....julie/mak, ayah...sedara mara....berpeluh gak menunggu tp air oren sejuk & makanan ringan telah disediakan *thank you Mama!! *....

=>4pm++ ( x ingat ) - 5pm++ : ....ten teng teng...wira aeroback hitam menjelma...ade 2 owang dm kete...saper driver ek??...eh eh kefli bawak kete la!!!! dtg bersama PAnyer ( kakak nyer ) .
semua nampak mcm terpaku ajer.....termasuklah kefli sendiri*geli ati tgk*
akak tarik satu stool utk kefli duduk kat tgh2 supaya semua orang boleh dengar dia....kefli terkelu x tau aper nak cakap...hee hee cute......kefli ucapkan tima kaseh pd yg dtg & tanyer kalau ade ape2 soalan...senyaaaaapp aje semua...masih terkejut lg kot...mcm x caya dia ade duduk bersembang mcm kawan lamer......
anyway, to cut the story short, kefli melayan semua permintaan utk bergambar, bercakap tepon dgn kawan2 masing, sign autograph & yg paling best skali sesiapa yg dpt menunggang basikal bermotor ngan kefli...hmmm x perasan kalau ader yg ambik kesempatan utk peluk kefli...takut jatuh katerkan.....hee heeee

=> 5pm ++ : akak & kak aidid kidnap kelfi dan PAnyer ke dalam apartment utk mesyuarat tergempak*actually kitorang sajer je bawak
dia lari sbb nak minta personal autograph HEHAAHaa jahat*....JUST JOKING!!! x de la...memamg nak discus hal fc.....tgh syok bercerita...tiba2 kefli dipanggil turun sbb ade fan jauh dtg...kefli pun like a dutiful son pun turun walaupun dia dah mula nampak penat skit...tapi tetap memberi senyuman yg comei.....nasib baik la akak berdua ni dah kahwin & beranak...kalau tidak mau takut gak kefli ngan kitorang kot..HEHAAaahee

=> dekat2 6pm : kefli masih melayan fans yg dtg lambat...tapi PA terpaksa announce yg dia kene plak kidnap kefli bawak balik sbb kefli ade rehearsal...sian kefli kepenatan dia berlanjutan........dgn hati yg sedih, kami melepaskan kefli.......

=>6.30pm : orang kuat akma fc menjelma pulak...haii?? spy ke?hahahaa!! dia tu adik akak sbnarnyer...tp tak pulah akak ade cerita ape2 pun kat dia...saper bagitau ahhhh?? kami semua bersembang2 ttg hal2 negara...yeah right!! hee hee

=> 7.15pm : akak pulak mengangkat kaki, masuk kete & pegi keje...hu huhu..

CONCLUSION : It was an unforgettable day even tho tak ramai yg dpt datang...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net